Publicerad den

2016 vad hittar jag på Då?

2016 vad hittar jag på?

2015 var ett rätt uselt år för mig, och ja det har Ni säkert kunnat gissa eftersom jag skrivit rätt lite här så nu är det väl dags att hitta på något eller hur.

Så för att låta som gamarna i Djungelboken, ja vad ska vi hitta på nu då, Hitt på nåt?

tumblr_inline_mfi8pxBPiy1qigvht

Och då kommer den stora frågan, blir det nåt med Alfan? Ärligt så vet jag inte, efter att ha rensat ut all inredning så har luften mentalt faktiskt gått ur projektet, det kan ha lite att göra med att det är en Diesel och att jag har rätt begränsade möjligheter att just skruva med den ( kommandomekning på parkeringen är inte så jäkla kul)

Så vad står på lut då? Jag sitter som vanligt och betar av annons efter annons på blocket men har inte riktigt hittat nåt som passar min kroniskt tomma plånbok direkt.

Så vad jagar jag efter då? SAAB eller Volvo är några av dom märken som är intressanta (eller nåt 4 hjulsdrivet) så jag ska kunna komma igång med att läsa Can-bus koder för att få bilen att göra lite mer än vad som är vanligt, och då är det inte främst det som can-bus:en säger till motorstyrningen nej det är lite av det andra som den gör med allt annat i bilen, som elhissar lås ac.. ja lite kul prylar

Alfa_156_Sportwagon_front_20080301

Nackdelen med att meka Alfa när man som jag vill kolla vad mjukvaran säger är lite av att Alfa inte är som alla andra så därför så lutar det en hel del mot nåt mera konventionellt i bilväg, så har Du nåt över så maila,  billigt är bra då som jag skriver ovan att plånboken är kroniskt tom, kan kompensera med en massa goodwill och reklam eller fixa nåt webb mässigt 🙂

Allt är av intresse, dvs har Du nåt som står och skräpar så…..

2016 vad hittar jag på nu då, ja det här är lite av det som nu snurrar i huvudet, och ett hopp om att det här året kan bli bättre än det förra