Publicerad den

Alfa Romeo Drömmar

Jodå Alfan står fortfarande på parkeringen och ser lite ledsen ut, och ja det är mitt fel, det är lite svårt att hitta just den där gnistan att göra något just nu.

Alfa_156_grey

Och efter den senaste tidens skrivande i tidningarna så har jag tappat lusten för att göra en Polisbil av den (ja plus att det känns lite fel att det är en diesel) så just nu är det lite väntan på ideer plus att det känns lite för kallt att ställa sig ute och skruva även om det inte dykt upp någon snö här nere ännu

Jul-Tävlingen är igång för fullt och jag har grävt lite i lådor och skåp för att verkligen hitta lite julklappar till Er läsare så hoppa dit och tävla lite så har Du chansen att vinna nåt trevligt kanske, eller hoppa över till www.prylparadiset.se och häng på i deras tävling där innan jul.

Alfa var det ja, jag har fått dit en av dom skrynkelfria dörrarna och ska väl få den berömda tummen ur för nummer 2 så den i alla fall ser lite trevligare ut så kanske inspirationen till slut lossnar, och jag ska väl pallra mig ut till bilen och hämta in batteriet som blev rätt tomt efter multi-rems haveriet som gjorde att jag fick köra bilen med muskel-servo för att komma hem med den.

Jo jag känner jag blivit bortskämd dom här senare åren med bilar man numera kan styra med i princip ett finger jämfört med när jag började ratta runt på vägen då det mellan varven krävdes styrkan hos en orangutang för att ha ratten rätt .

Ha en skön kväll alla där ute