Publicerad den

Allt är förgängligt (Svårt fånget lätt förgånget)

Svårt fånget allt är förgängligt!

Ja vad kan jag nu mena med det, jo att det  mellan varven kan vara svårt att hitta mening och komma igång med något.

1164810669_23ee9a565b

Skrev några rader om ett skönt objekt som jag hittat i mina irrfärder på blocket (läs bilprojekt surfande ) men även om priset såg bra ut så hade redan någon varit snabbare än mig och ja tillbaka på ruta 0 igen, så varför är just projekt-mekande så viktigt för mig?

Livet

Det är det som håller min näsa ovanför ytan när livet försöker dränka mig (japp lika avancerat som det låter)

Efter mina mc olyckor genom åren så kom jag tillsammans med läkare fram till att mitt sätt att hantera livet var lite hrm avancerat dvs jag fick en diagnos (Bipolär med Bordeline liknande symptom) .

Ett sätt för mig att hantera dom där knepiga vågorna i livet när man har såna problem har varit att kura ihop mig i ett bilprojekt (tidigare mc projekt tills jag insåg att 2-hjulingarna aktivt försökte ta livet av mig ) .

Men efter en massa händelser i livet som gjort att jag som fasen 48-åring står utan jobb och med en ekonomi som många skulle gråta åt så blir det lite svårt att genomföra något.  Lägg sedan till en hel eftermiddag på akuten med sjuk junior (läs mer på InStyle.se ) så blir det lite tungt. Så det hade inte suttit fel med något att skruva med och se om det finns något jag kan “laga”

Så jag fortsätter söka efter något jag inte kan få , men hoppas jag har fel.

Så om du har nåt som står och inte gör någon lycklig tänk på en MotorManiac som skulle behöva något snälla?

Livet är förgängligt men det är just det vi har.

Ha en skön lördag där ute vem du än är, var du än är