Publicerad den

Alpine IDA-X200 första intrycket

Så då har paketet landat, öppnats, studerats och installerats.

vår 006

Som ni ser på bilden så kunde jag inte vänta, frugan tittade knepigt på mig när jag lastade upp prylarna i vardagsrummet, drog igång manualen på cd-skivan och utforskade Mediaspelaren.

Första bestående intrycket är att den känns lätt, vilket är helt ok eftersom den slipper en massa mekanismer för uppspelning av Cd/Dvd skivor, så i princip så är det en knippe elektroniska komponenter i ett vackert skal.

Designen känns helt rätt.

Monteringen i bilen gick smärtfritt, ut med min Pioneer MP40 bort med monteringsramen från den, in med ramen för Alpine HU:n iso kontakter gör att det bara var att snäppa in (håller på att byta kablage i saab:en ) , men… vad tusan ska jag göra med usb kabeln.

På ett ögonblick kollade jag runt och fick blicken på “prylfacket” ovanför stereon.

Med min pennkniv så filades det snabbt upp ett hål för usb kontakten, och nu är den på plats.

vår 008

Lägg mörke till mitt USB minne som lyser gult ovanför stereon 🙂 så nu ska det testas.

 

-=MotorManiac=-