Publicerad den

Bil Bil och åter Bil

Det har varit en hektisk vecka på Blocket, jag har frenetiskt sökt efter något som jag kan sätta mina meksugna händer i, och det har varit lite kräset för att hitta något, dvs jag har sökt 2 specifika bilar (även om jag i ett svagt ögonblick tittade på en Volvo V70)

Så vad har jag sökt efter?

Jo endera en Ford KA Mk1

ladda ned

Eller en Chevrolet S10 (spelar ingen roll om den har renoveringsbehov utan allt är av intresse, så billigt som möjligt)

1994-1997_Chevrolet_S-10

Hittade en trevlig S10 hos https://www.blocket.se/atcarparkhb  men var inte snabb nog (plus att det blev strid hemma om hushållspengarna ) men det blir att söka vidare, och/eller sätta igång med mitt avstannade Alfa 156 projekt

Har lite godis som ska hamna på nästa projekt, så har du en skrotig bil som du inte vet vad du ska göra med, hör av dig så kanske vi kan fixa något (och ja driver du bilfirma eller hobby säljare så ställer jag gärna upp med goodwill och reklam för den som hjälper )

Japp tillbaka till ritbordet , den som ändå hade en massa pengar för att förverkliga alla knäppa ideer som springer kring i mitt huvud,

Har bland annat 2 st blåljus ramper som jag fått av en trevlig människa på en myndighet baldn annat polisens M-ramp som skulle passa bra på ett ekipage (har även en äldre ramp som behöver lite kärlek innan den hittar ut på någon bil i framtiden)

chevy-s-10-zombie-response-truck

Kanske nåt sånt här om jag nu hittar en S10:a som passar min plånbok

Som sagt har du tips om något, kontakta

janne (a) motormaniac.se