Publicerad den

Bil Limbo

Limbo

Limbo = mellantillstånd eller dödläge (ja det är religiöst men enklast att beskriva läget just nu) Lillehammer limousinen har åkt till returbilen och med  den så följde också den lila röda Rover’n, anledningen var 2 dvs felen på dom bägge var så pass omfattande att det inte med lätthet få dom i rullning igen (även om Lillehammer vagnen rullade för egen maskin till Returbilen) och ekonomiskt då mina föräldrar behövde få besök pga allvarlig sjukdom och plånboken var kroniskt tom.

lillehammer1

Så nu står jag utan projekt och det går mig formligen på nerverna, visst jag har insett att det knappast hinner bli något Vallåkra 2013 helst då jag ska övertrumfa tejpbollen (dvs Mumien) men det hade varit trevligt att tomta ut på parkeringen och jobba med lite ideer som jag nu har både bilmässigt och medie mässigt för nya projekt.

Så om någon av mina trevliga läsare har nåt stående som känns som det är i vägen och ev har lust att byta mot en trevlig iPad Mini (inköpt mars med garanti) eller mot något annat ?

Projekt CarDroid fortsätter nämligen, men i det här läget fattas plattform dvs bilen som det ska byggas i…..

Så vad är jag då på jakt efter, jo något bilmässigt i 3000 – 5000 kr klassen, ingen betydelse om den är skattad eller besiktad och naturligtvis så inser jag att en bil i den priskategorin har renoveringsbehov,

Annars så envisas jag med att plocka ur upphittatd polisutrustning ur polis-saaben just nu, dvs larmförstärkare radioboxar och annat kul som suttit monterat på dom mest omöjliga ställen i bilen.

Ingen som vill köpa lite larmförstärkare ?

polis

Projektet för SAAB:en är at göra den mindre polis bil och mera familjekärra, dvs så jag slipper sura blickar i trafiken

Håller också på att plocka in en Alpine IDA-X200 dvs en klassiker med iPod koppling och en 8″ skärm för OBD-II

Men jag vill ha ett projekt där jag slipper härja med familjen när bilen måste stå stilla några dagar, och det håller inte för den vita saaben just nu…

Limbo