Publicerad den

Bildrömmar och pengar

Bildrömmar

Då var jag tillbaka i Skåne igen, efter en lång vecka i Kramfors så är det rätt skönt att komma tillbaka igen.

Och tillsammans med det så har jag väl börjat längta mot att skaffa en ny bil igen , eller som det brukar gälla för mig en sämre begagnad för som vanligt så blir det en hel del skrivande och tji pengar .

bildrömmar

 

Som TopGear brukar säga så är man ingen riktigt bilentusiast innan man äget en Alfa Romeo och som tur är så brukar dom inte vara allt för dyra så det blir väl att göra sitt bästa och kanske spela lite mellan varven och varför inte på det Mest kända Lotteriet i Europa eller hur?

För det är väl enda möjligheten just nu att rulla in ett nytt projekt istället för mossiga Ford Ka Bilar eller Polis SAAB:ar med ett extremt behov av service just nu, för tyvärr så är skrivandet inte något jag direkt kan leva på (ja ni har väl sett Hjälp Motormaniac & Prylparadiset ) utan det sker pro bono eller för att vara allvarlig någon sekund så är det ur mina egna små gömmor projektpengar och driftspengar kommer (japp skratte verket så är det *suck*)

Men i alla fall så måste man väl få drömma för vad vore väl livet utan just drömmar, dvs dom där tankarna innan man vaknar upp till den vanliga världen och kämpar vidare.

Så om det nu inte blir en Alfa vad kan jag då skrämma in i min bilsamling?

Ja varför inte en Chevrolet S10 ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I trevlig Nascar stil och med trevlig motor under huven plus en manuell låda så det går att göra lätt svarta däckspår vart man än åker? Ja det skulle inte sitta helt fel, men nu sitter jag här med mina Bildrömmar och funderar och vem vet vad som händer imorgon….

Maniac