Publicerad den

Bilstereo i Bruks-SAAB:en

Så nu har det blivit lite mil under hjulen på bruksbilen, så nu har jag vant mig in med alla små läten och gnissel. Så då börjar det bli dags att uppdatera bilstereo prylarna i bilen.

En besvikelse blev det när dörrsidorna åkte ner, fasen det var tomt, sitter bara högtalare bak och i instrumentbrädan, så nu blir det en snabbtur till NetOnNet och införskaffa adapterringar så jag kan klämma in ett par 6.5" i framdörrarna.

l107371

Ok det här är bara temporärt innan jag hittat på nåt mera, hrm avancerat, är ju ganska trött på min DEH-40MP som sitter monterad som testplattform (line in funktion) för bildator ljudet.

Har en önskan om Alpine prylar då det funkar bra att köra ljudsignal från datordelen in genom Blackboxen.

pxa701 9886R

Tidigare Alpine utrustning som jag hade i Mazdan blev tyvär stulen, det svider fortfarande i plånbok och själ.

Har börjat skriva om parallell projektet (HomeServer) på www.prylparadiset.se dvs det som kommer sys ihop med bilpc lösningarna som ska växa fram här, jodå det blir en Projektsida här också för just den delen.

Men kolla gärna in på www.alpine.se för mera sköna produkter

-=MotorManiac=-