Publicerad den

Blocket Ångest part II

Blocket ångest eller vad ska man nu kalla det när det känns som ett straff att lägga ut annonser på nätet? Nej inte för att priset är för högt (ok litet svettigt kan det kännas eller) nej mest för alla millioner (känns det som) frågor som dyker upp om dom stackars bilar jag nu lägger ut.

Ok ska förklara lite noggrannare oftast så går det troll i mina projekt, och när dom stått ett tag så kanske det är bättre att låta någon annan ta vid, och lämpligast då är väl att sätta ut dom på blocket, men jag får ångest att sälja bilar för vad svarar man på frågan Vad är det för fel på bilen (som kostar typ 3000 kr) all, eller inget eller jag vete fasen det enda jag vet är att om jag då blir bjuden 500 kr eller tom 1000 så skrotar jag den hellre och låter Delplocken eller nåt annat trevligt ställe ta hand om den.

Och ok jag gillar faktiskt konceptet “Delplocken” då det ger en rimlig chans för en bilmaniac som jag att faktiskt ha råd med alla dom ideer som jag nu får och skriver om. Så snart på en DelPlock nära (om du nu bor i HbG med omnejd) så dyker det upp ev en S80 D5 och en SantaFe ta det varligt med dom, ideerna var många men räckte inte ända fram.