Publicerad den

Blocket Blues 2014

Blocket Blues

Hängt på blocket idag igen på jakt efter den där bilen som ska ersätta Polis SAAB:en, inte för att jag tröttnat på den bilen utan mer för att kunna ställa bort den (och få bort lite mer polis prylar ur den) och göra nåt trevligt av den bilen .

header1

 

För så länge den körs så hinner det inte bli några större saker gjorda, plus eftersom den gått i polistjänst faktiskt kan behöva lite översyn och om man nu får säga det,,,, kärlek för att hålla ihop lite längre.

Som jag skrivit tidigare så är jag klart sugen på en Pickup och gärna en S10 eftersom jag gillar just den modellen, förra sommaren när jag var på Roadtrip i Kramfors/Sollefteå så stod just en sån och väntade på hugande ny ägare just granngårds med mina föräldrar, men som vanligt så gapade min plånbok tom och det fanns inte riktigt tiden för att fixa till något just där och då.

Men jag ger inte direkt upp för ja jag är klart sugen på en sån (just nu hehehe)

chevrolet s10

 

Och kanske en Chrysler som bruksbil, saknar fortfarande min gamla Stratus som var både bekväm och snygg estetiskt (även om växellådan valde att ge upp)

Så planen inför våren, garage för SAAB:en ny bruksbil och en S10 som Busbil kan det bli bättre planerat 🙂

Nu får vi se hur långt jag nu kommer med dom planerna, men ja som sagt jag ger inte upp den här gången även om det som vanligt blir att trolla med dom berömda knäna för att finansiera en sån lösning, men det är just det som är en stor del av charmen med det hela att lösa problem och göra det bästa av det man har och ibland få hjälp av trevliga medmänniskor

Ta hand om Er där ute och kom gärna tillbaka och se hur det nu kommer gå framåt