Publicerad den

Cannonball Cadillac

Cannonball Cadillac..

Ibland blir man förvånad när man går på stan, och ja idag var inget undantag, för vem förväntar sig den här synen när man går på gågatan ?

cannonball Cadillac

Inte direkt fel eller hur även om det inte är en superbil 🙂

cannonball Cadillac

Även trevlig från sidan eller vad tycker Du?

 

Jodå även bakdelen är ok

cannonball Cadillac

Är det inte lustigt när man står och fotar att det ändå alltid ska vara några som inte bryr sig, ja bilen ser bättre ut än dom modemässiga katastroferna som ska framför linsen

 

 

 

En Cadillac märkt med Cannonball run 2000, Cadillac CTS-V är kanske lite en udda bil bland Ferrari och Lamborghini’s men den ser trevlig ut i just det här utförandet

Citat från Cannonball siten i Sverige:

Cannonball 2000 är idag en alleuropeisk körupplevelse. Namnet och varumärket kommer ursprungligen från Erwin George ”Cannon Ball” Baker och hans legendariska kust-till-kust körning 1933 (New York-Los Angeles) på 53,5 timmar i en Graham-Paige modell 57, ett rekord som höll i 40 år. Denna körning var upprinnelsen till Cannonball Baker Sea-to-Shining Sea Memorial Trophy Dash, eller mer känt som Cannonball Run som kom att köras 5 gånger under 70-talet och som i sin tur inspirerade till minst fem filmer och en TV-serie.

Tillägget 2000 är för längden på loppet som alltså är 2000 miles, dvs 3218 km.

Cannonball 2012 samlade totalt 50 bilar, eller rättare sagt superbilar. I startfältet fanns allt från Porsche,  Ferrari och Lamborghini av alla möjliga modeller till mer udda Sahleen S7, Aston Martin, 427 Cobra och mer sällsynta DeLorean.

Du kan hitta mer på deras sida www.cannonball2000.se  plus en massa fina bilder och mer information om vad det är 🙂

För det är något speciellt med trevliga superbilar, dvs den där kategorin av bilar många av oss vanliga dödliga inte kommer in kontakt med annat än på just behörigt avstånd .