Publicerad den

Chrysler kan det vara något

Jag söker fortfarande ett projekt, det börjar bli kallt och höst då behöver man något att göra eller hur!

Så det har blivit ett jäkla letande på blocket den senaste tiden och gamla bilar börjar komma tillbaka i huvudet som spöken från det förgågna, och vad har jag då fastnat för?

Ja varför inte en Chrysler Voyager?

8527699040
Bilden Från Blocket Annons Gotland TaxiNorr

Har kommit på att jag inte direkt haft en buss och jag gillar utmaningen som brukar vara med just Chrysler (ryslig bil mellan varven eller Rysler som den borde heta). Ok nu finns den här på Gotland som ligger en jäkla bit bort från Helsingborg och priset indikerar att den kan ha en hel del problem. (ok eftersom börsen är tom så blir det att leta i den prisklassen eller billigare och ok Taxi Norr på Gotland får ju lite Goodwill här och nu hahaha med länk och allt)

Chrysler

Men det lär bli att leta vidare även om just den modellen och bilen är lockande som fasen.

Vad skulle jag nu göra med en sån här bil? Gissar att det suttit en hel del utrustning i den sedan tidigare så det skulle knappast göra något att installera lite av dom radioprylar som jag har liggande eller kanske bygga en trevlig bil med ljusorgel på taket (läs Utrycknings ljus ala Räddningstjänst) och en hel del Reklam (Taxi Norr logga som tack för hjälpen hint hint 🙂 ) eller så blir det något helt annat, ja jag letar i alla fall vidare och vem vet var vi hamnar .

Men det hade inte vara så otrevligt med något bussaktigt

 

Maniac