Publicerad den

Chrysler & Porsche

Nu när solen skiner och fåglarna kvittrar så kommer vårkänslorna, rastlösheten driver vissa till att flytta runt eller åka till sommarstugan. Jag däremot tittar gärna på Bilar, och hemskt gärna dom som är lite mera speciella, så idag har jag besökt 2 st handlare i Helsingborg:

 

Bilhuset N:O 1

Det här var nu andra gången som jag besökte det här stället i vår, som tidigare Chrysler ägare (Stratus) så har jag haft en hel del kontakter med verkstad och reservdelar och där har jag inget att klaga på, men……

Att bli totalt ignorerad är inte så kul, helst eftersom dom har klart trevliga bilar som tex:

Ford Mustang (jäkla mobilkamera)

Eller varför inte en Dodge Viper mmm

Men mindre kul att inte ens få en säljare att tjöta med, och det var inte bara dom dyra bilarna som jag tittade på, är faktiskt starkt intresserad av en 300m som familjebil men men, det lär ju finnas fler Chrysler handlare där man slipper stå och räcka upp handen.

Porsche Center-Syd

Vilken parkering, kan ju snacka om att bara komma förbi butiken och se en sån här parkering verkligen sätter fart på livsandarna, bara snygga Porschar så långt ögat når.

 

 

 

När jag kommer in händer det nåt exceptionellt, jag blir tilltalad och välkomnad, av en trevlig säljare som orkar lyssna på mitt ord-diareeande eftersom jag är en hypersocial motorfanatiker. Markus Nilsson var en helt klart trevlig typ, en eloge till dig som garanterat gör besöket givande, lite synd att jag hade lite bråttom bara. Nästa gång kanske jag skulle få titta och känna lite grann på dom underbara bilarna, så blir det en Porsche recension av en aktiv amatör *ler*

I bilhallen (som inte går av för hackor står nästa överaskning, en Ferrari Maranello, en sån bil som du knappt ser på vykort, mitt hjärta slog dubbelvolter i bröstet och jag fick kämpa för att munnen inte skulle hänga öppen och dregla ner lacken.

Men det tog inte glansen av resterande bilar där inne, snacka om att vara i Bilhimlen, hmm snart min födelse dag får skriva ett brev till mamma och säga -Mamma jag vill ha en Porsce Turbo i födelsedagspresent snälla bara en liiiten.

Håll i Er Bilhandlare -MotorManiac=- är på krigsstigen och ingen går säker