Publicerad den

Dagbok, Projekt & Midsommar

Det är dags att dra igång alla andra trevliga sidor här nu på MotorManiac, så jag kan stolt säga att det faktiskt har uppdaterats lite där och väck är SAAB 9000 och in har Rust n Bones tagit för att förnöja Er med lite trevliga uppdateringar.
Planen är nu som jag tidigare sagt Tyskstuk rensat och vem vet just nu lutar det åt ”whole body shave” nej sätt inte pilsnern/kaffet/colan i halsen det gäller bilen inte Er trevlige Maniac här 🙂

Midsommar har sprungit förbi, och det har varit varmt och skönt, den här veckan ska gamla rusty få lite nya däck, att smyga kring i 90 på motorvägen pga bakelitdäcken och obalans i framvagnen är inte direkt maniac’s melodi….
Sponsorer & Samarbetspartners börjar nu också bli intressant, även om det är ett ekonomiskt rullande projekt så med rätt partners så kan man alltid nå det där lilla Extra.
Vad får då en sponsor/partner ?
Reklamplats på en trevlig sida med Ranking 4 hos Google, logoplats på bil om det är elektronik och teknik även plats på www.prylparadiset.se och en vänligt och starkt missionerande och väl säljande projektledare/byggare/visionär..
Hör av Er på admin@motormaniac.se
-=Maniac=-