Publicerad den

Dags att Bygga Om? (drömmar om Umbrella Bil)

Umbrella Bil och brukstankar

Nytt är inte alltid bra, men att kunna få se nåt nytt när man ramlar in på motormaniac borde väl vara bra då det ärligt hänt rätt lite här på ett tag.

umbrella-magnum

Så det är väl dags för en uppryckning, och vad som står på agendan är bland annat att försöka få igång nåt kring bruksbilen (shhhhhh säg inget till frugan) och varför inte en Umbrella bil av Alfan som står och ser ledsen ut nu när jag skrivit vitt och brett på nätet om att jag vill ha fatt i ett nytt projekt.

Önskelistan primärt till Alfan är rätt kort (än så länge) det som fattas just nu är faktiskt ett batteri och jo det lär bli en del mailande till distributörer och se om dom har nåt gammalt test ex liggande som kan få ett nytt liv i min (ok vägar jag säga det?) UmbrellaAlfa.

Umbrella

Umbrella Corporation vad är nu det (frågar sig en del av mina läsare ) Resident Evil spel och Film serie (baserat på spelet), där finns den “onda” organisationen “Umbrella Corporation” som uppfinner viruset som skapar Zombies jepp as nerdish as it can be.

umbrella_corporation_wallpaper_by_viffex-d3d1tzr-1

Ja det är ett tema och känns rätt trevligt att börja i någon ände i alla fall (och av någon anledning så äger jag domänen umbrellasecurity.se nerdish moi whoahahaha)

Budgeten är som vanligt noll och ambitionerna skyhöga med tanke på budgetbilden men det är väl just det som är tjusningen att skapa något från noll och se hur långt man kommer.

Ok vad behövs förutom batteri då?

Ja jag har ju hittat lite rost och min mekplats är en utomhusparkering så det finns väl en hel del i övrigt att önska, plus att bilen är en diesel som jsut nu ha en inredning bestående av 2 st framstolar (lastbilsbygge troligen) så det finns lite att jobba med.

Och ja jag återkommer om bruksbilen …..