Publicerad den

Dags att komma igång (Igen!!)

Bilar, bilar och åter bilar.

Det har varit lite upp och ner med den saken den senaste tiden, nej inte på grund av att jag tappat intresset, nej mera på grund av att livet ibland sparkar till en när man minst anar det.

SONY DSC
SONY DSC

Så visst blev det ett besök på Bilsportmässa i Jönköping som vanligt kring påsk och intresset för bvilar har inte blivit mindre, men energin att göra något radikalt har väl minskat något.

Diesel Alfan är fortfarande kvar och ser klart övergiven ut på parkeringen, och med min vanliga otur så lär väl motorn ha fastnat ihop efter att den faktiskt stått stilla i över ett år nu, och eftersom jag snabbare än en vessla lyckats riva ut all inredning ur bilen så känns den klart oavslutad än så länge.

IMG_20150725_113915

Ja det var ett tag sedan den här bilden togs, på den tiden som den tuffade på för egen maskin, planerna så här långt är i alla fall att få tummen ur den berömda röven och göra något trevligt av en klart fint designad bil, om jag så måste skaffa in en reservdels bil för att slutföra projektet.

Så vad är det nu som ”livet” har gjort för att förklara lite närmare, ja om vi tar att jag inte haft ett riktigt jobb på några år plus att räkningarna har haft en förmåga att dimpa ner i takten av att jag borde kanske haft 2 jobb kan väl förklara lite av dilemmat, och om man nu säger så här, trafikskador efter olyckor gör knappast en direkt förmögen, så det är fortfarande att trolla med mina berömda knän för att få det mesta att fortsätta att hålla ihop samtidigt som jag försöker mitt bästa för att vara glad.

Så den som känner för att sponsra en trevlig prick med massor av energi att dokumentera vilka trevliga företag/människor som hjälper till passa på att skicka ett meddelande så fixar vi det här, allt är av intresse jag lovar…