Publicerad den

Dags för att Meka Alfa Igen!

Då var det dags igen, att komma igång med Alfan som i princip stått på parkeringen allt för länge nu

Och jag börjar lite lugnt med att faktiskt städa ur den lite.

Min  Alfa 156 under Trädet
Min Alfa 156 under Trädet

Ja den har sett finare ut, ett år under en hassel gör att den är mera mossgrön än svart just nu, men ja vad fasen någonstans ska man väl börja.

Eftersom jag börjat riva ut inredningen och la tillbaka strulet i bilen så fanns det knappast utrymme för att egentligen göra någonting alls (ja plus att jag tappade all inspiration om att göra något alls ett tag)

Strul i kubik
Strul i kubik

Så det blev att bringa lite ordning i Kaos, plus att plocka in batteriet som garanterat inte höll någon laddning alls efter att ha stått ett år i bilen utan att få laddning, men nu står batteriet i hallen och mattorna ligger i källaren (och väntar på att dom ska bli tvättade eller ersatta om jag hittar bättre på returbilen eller pick n pay)

Städat värre
Städat värre

Samtidigt som jag kommer igång med att skriva om det här bygget nu så ska det också postas en hel del bilder allt från besöken jag gjort på Elmia plus  besöket hos RoadLegends (ber om ursäkt Christer att jag inte kommit igång med att visa upp era fina bilar)

Men nu är jag igång igen, så nu kör vi så det ryker

-=Maniac=-