Publicerad den

DelPlocken första gången för i år (men knappast sista)

Volvon behöver handbroms, eller det säger i alla fall Bilprovningen (och då får jag väl lita på dom då.

För Er som missat vad hur och vilken volvo jag yrar om så är det den trevliga S80’n som dök upp som en delvis överaskning bara för ett tag sedan och som sedan dess har blivit rensad, rengjord och börjat bli rätt hemtrevlig om jag nu får säga det själv.

Och eftersom det är en Volvo så klappar mitt norrländska hjärta lite extra då jag är uppväxt med just Volvo Vovve och Villa konceptet och har det så att säga i blodet.

Men i alla fall Volvon behövde Handbroms, då dom verkar ha försvunnit på vägen någonstans, och vad är bättre än att dra sig iväg till Delplocken (Lagergatan den här gången) för att botanisera bland dom volvo bilar som hamnat där.

Som alltid så tycker jag om att gå runt och se inte bara vad som passar i bilen utan också vad som skulle kunna plockas in för att ge lite nya funktioner , ok jag lär knappast snubbla över en RTI konsoll till Volvon direkt , men ibland så har man tur i alla fall.

(notering till mig själv ,,, fråga Jonny ifall dom har nån rti liggande)

På vägen till delplocken så började Santa Fe’n bete sig lite som Bambi på Hal Is, och låta knepigt från bakaxeln, men efter att ha efterdragit lite hjulbultar (funderar på om det gått troll i mina eller om det är nån som jäklas) så gick den lite bättre, ska byta olja i bakaxeln och kolla om det är nåt knas med Stötdämpare och fjädrar .

Så vart hamnar Volvon Då? Jo kanske som stand In för just Santa Fe’n när jag fixar till den och SAAB Aeron, för jag måste ha en bil som rullar, plus att Volvon kommer få sitt eget liv både på Garaget,org och här då jag helt blivit imponerad av Executive modellen, så lyx (Volvon), terräng (Santa Fe), och Fart (SAAB Aero) det bästa av alla världar och vem vet om jag inte ska kunna få Frugan att ta körkort så det känns lite mera tillåtet att ha 3 bilar…

Börjar det här året med att Tacka Jonny Thomasson och hans gäng för allt stöd en lätt knäpp norrlänning får och som gör att jag kan hålla mig sysselsatt trots skador , det är guld värt och jag är tacksam

// Janne