Publicerad den

Det blev en Scorpio

Ja precis som rubriken säger det blev en Scorpio på parkeringen (Tack Martin på KullabyggdensBil AB) en 2.9 Liters automatväxlad skönhet som bara en mor kan älska när det gäller utseendet

Riktigt kul med en bakhjulsdriven kärra som har en massa saker som det skulle kunna gå att göra med (hoppas jag) börjat med att försöka få bort en hel del av den inrökta rökdoften ur bilen, så just nu står den med ättika och kaffebönor och blir doftfri (hoppas jag)

V ad som ska bli med den här vet jag inte riktigt än, men får börja med att fixa bort lite rost som det finns rätt gott om , men det är i alla fall kul att börja med något nytt efter en rätt jobbig tid efter återkomsten från Sydamerika.

Som utlovat så har jag i alla fall lagt in KullabyggdensBil AB på Google maps (nån mer som vill synas så hör av Er så kan jag fixa det)

Så nu söker jag sponsorer och annat kul för att få det här projektet att leva, det blir lite som med Frankenstein, att skapa något från noll och se vad som kan bli av det hela, funderar på att plocka in en original Ford CD (6000 modellen) där jag ska löda in aux eller om jag går helt bananas och bygger helt eget..

Ja idéerna är många och vem vet var det nu slutar men början blir att få den på gatan som ett rullande projekt och sedan börja därifrån för det är ju det som är tjusningen med att bygga bilar, att man inte riktigt vet vart inspirationen tar vägen och vart man nu hamnar , men i alla fall så det jag vet är att den här resan kommer bli klart rolig och lärorik ännu en ford på min gård (eller parkering om man nu ska vara noga)