Publicerad den

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det är väl mera regel än undantag, för hade allt gått enligt dom vanliga planerna så hade jag troligen haft ett garage vid det här laget och stängt dörrarna för att förverkliga dom mest knepiga visioner fordonsmässigt.

BMW-R1200S-Animal-by-Cafe-Racer-Dreams-1

En gång i tiden (innan jag lyckats slå skallen i marken ett antal gånger) så började jag med att köra Mc, ja inte bara köra hoj utan bygga hoj drömma om hojjar och leva kring konceptet 2 hjul och en jäkla massa frihet.

Sedan gick tiden plus ett antal bilar som lyckades ställa sig i vägen framför mina hojjar och intresset tog kanske inte direkt slut men jag började inse att jag troligen löst in en massa checkar hos högre makt och täckningen på livskontot började bli rätt naggat i kanten.

Sista Olyckan höll på att ta livet av mig, och än en gång så var det den där förbannade vänstersvängande bilisten som gjorde det och det tog illa, så pass illa att livet helt plötsligt inte blev det samma längre.

Men drömmarna har inte försvunnit, fortfarande så finns visionen om den ultimata Café Racer’n som borde byggas .

Men just nu så blir det en hel massa bilar istället, att meka mc utomhus är inte så kul, lägger man sedan till en hyresparkering så är det väl mer regel än undantag att prylar säkert skulle få ben och försvinna :-/

Så just nu blir det att bygga Alfa Romeo 156, en rätt snygg bil som i och för sig står på 4-hjul men är rätt trevlig att ratta kring trots det, och snart ska den få nya dörrar på vänster sida då föregående ägare (eller någon innan det) lyckats dra dom som sitter där mot något hårdare än befintlig plåt och mc bygges drömmarna får fortsätta att just vara drömmar

Allt blir inte alltid som man tänkt sig

-=Maniac=-