Publicerad den

Det går som en dans (två steg framåt ett bakåt)

Som en Dans

Det går som en dans, men ändå inte

Har suttit i Polis – SAAB : en idag och försökt få iordning på saker som jag påbörjat för rätt länge sedan, till exempel koppla in skärmen som jag brutalt plockade in i instrumenteringen (mittkonsolen) så japp glad i hågen lubbade jag ner och kopplade in em Laptop till den berömad VGA kontakten och vad händer.

som en dans

Absolut ingenting händer, aj förutom ett meddelande att den inte får någon signal.. Det visar sig att upplösningen på skärmen absolut inte stödjs av någon normalt fungerande dator längre  så till baka till skrivbordet igen, det går verkligen inte som en dans näppligen

Så eftersom jag sågat friskt i brädan så blir det en rätt skamsen resa till närmsta bilkyrkogård för att byta ut dom delar som ska bytas.

Nu gör det inte så mycket eftersom det var rätt mycket hål i den som satt där redan ja eftar dom prylar som satt där när bilen var lite mera ordningsfylld dvs fylld med poliser och utrustning så det här bytet skulle göras i vilket fall.

Så vad blir den reviderade multimediala planen i den gamla skrämselhickan nu då?

Samsung Galaxy Note 8 LTE är en rätt trevlig Android platta som man kan ha rätt kul med, bland annat kan man köra Waze en trevlig social GPS app med massor med användbara funktioner

waze, som en dans

Och varför inte spotify tillsammans med det då också så det blir lite variation på musiken, för naturligtvis så går det att få musiken att ligga lokalt på plattan ja spellistorna ifall man står utanför nätverket eller kanske inte har så mycket bandbredd kvar (dvs man kan passa på att sync a spellistorna när man befinner sig i wifi zoner mm)

Och naturligtvis för att bli mera it mässigt så ska jag plocka in en media/web server i bagaget (finns en hel del plats där nu när polis prylarna har åkt ut) och köra lite WiFi hotspot och lokal webb gränssnitt för mediafunktioner i bilen.

Fasen det ska verkligen bli kul att omvandla den gamla paragrafryttaren till en trevlig media bil med funktioner som ska göra Er mållösa.

Och det ska gå som en dans

-=Maniac=-