Publicerad den

Djupdykning i Alfa & Sommar Däck

Gott om utrymme är det ont om, och vad menar jag nu med det, jo efter ett antal bilar som gjort diverse gästframträdanden på min parkering så har det samlats ett helt gäng gamla däck som inte direkt hör hemma någonstans.

tyredump-3

Vi pratar om däck med det berömda KGB mönstret (så hemligt att det inte ens syns) däck så torra och spruckna att dom ser ut som dom legat i en bilmässig öken i  åratal och udda däck som kan passa udda bilar.

Så mina sommardäck har lagrats under vintern i bagaget på Projekt Alfa’n det har sett hemskt ut och jag gissar mina luttrade grannar har tittat både en och två gånger på förödelsen.

Alfa_Romeo_156_Coloni

Så nu är det en början på rensandet och snart ska jag få saker att hända med det italienska underverket på parkeringen, har samlat ihop en hel del av dom prylar jag nu vill ha in i bilen så nu blir det förhoppningsvis snart spännande.

Problemet med att sköta allt det mekaniska på parkeringen är att det är svårt att verkligen få till något vettigt, så om någon av mina trevliga läsare vet nåt bra alternativ i Skåne med lite tak över huvudet hör Av Er Snälla!!!!