Publicerad den

Efter Lumpen

Äntligen efter 10 månaders springande i leriga skor och skjutande/träffa kompisar, så var den delen av mitt liv över *ler*

En bekant till farsan & morsan hade fixat kneg till lilla mig, så efter ett par dagars R&R (Rest & Recreation) så sitter jag på tåget mot uppsala , jag ska jobba på Skoghs Nöjesfält, jupp lite udda men ok allt är en erfarenhet, ett litet problem (lugn det är preskiberat) jag har inte ett bra körkort, bara för mc, men får nycklarna till en 27 meter lång lastbil, körde dubbelsläps bil, med LGF skylt längst bak, men den var inte ett långsamt fordon direkt *asg*

Men livet som tivolikusk passar inte mig direkt, så efter halva Svergie så väljer jag hoppa av och åka hem, sura miner från föräldrarnas kompis, men det struntar jag i.

Börjar jobba på hotell med hotellstädning & får råd med en Tung MC . yesssss.

En Honda CB 400F .

Målade den mattsvart, och sedna blev det dags för lite smått och gott:

Recept:

  • Större förgasare
  • Portat topplock
  • Vassare kamaxel
  • Bättre ljuddämpare (lät mera friare flöde)

Den gick som en skållad råtta, ännu en sommar som jag levde på hojjen, jag var över allt, hotellkneget tog slut och jag började på ett sågverk och fick mer lön ….

På 2 skiftens eftermiddagsskift som slutande kl 01.20 så åkte jag in till stan 3 mil för att se om det hände nåt, sedan hem för att sova, kunde få den att toppa strax över 220 vilket var helt ok på den tiden, vi snackar 90-tal.

Började tävla, det finns alltid nån knäppis med bil som tror han är guds gåva i världens förar stall, en kul tävlingsform var att köra snabbast mellan 2 städer, dvs snabbast på 10 mil, så det kunde finansiera mina experiment med trimmning av hojjen.

Den Hösten bröts körningsivern av att jag synade asfalten med höger axel, knäcker nyckelbenet och slår bak min axel så den ligger 2 cm från ryggraden, slutkört.

Men ok nu är det vinter och kallt.