Publicerad den

En klart strulig sommar

Strul

Ja det är inte bara en titel på en Film med Björn Skifs nej det är det naturliga tillståndet i min värld känns det mera som, vad menar jag nu med det ?

Jo om vi nu tar oss tillbaka till den här sommaren, japp den varmaste sommaren på år och dag och lägg sedan till jonglerande med 3 st projekt samtidigt och en totalt avsaknad av både vett ja då kan det faktiskt bara bli just ,, struligt.

Vad är det då som har varit extremt i sommar då? Jo om man börjar med en projektplacering som fortfarande känns lite som om den hänger i luften (aka Pixlapiren eller PixlaPitstop som jag nu döpte det till) men sedan så dök det upp en hel del praktiska problem, som när jag i ett ögonblick av överdriven visdom skulle rengöra spridarna på S80 projektet inför en roadtrip till Stockholm (för att kolla på Hardcore Superstar) som resulterade i att några dagar innan resan så tvärvägrade bilen att gå.

Japp det kanske inte var det mest intelligenta att göra innan resan, resultatet blev att i panik åka till mitt gömda garage, damma av SAAB Aeron och fixa till den med vad som kan sammanfattas med silvertejp och ståltråd för att få den genom besiktningen med i ala fall hjälpligt med anmärkningar

SAAB:en står numera i samma garage som jag nu dammade ut den ur tidigare och just blivit uppallad för att byta bromsrör från bakhjulen och hela vägen fram ( och nu en gissningstävling: Hur mycket rost kan man få i ögonen av en SAAB 9-5 2002 som inte har en tillstymmelse av rostskydd, svaret .. ett rejält lager)

Och Volvon är på vägen igen, hittade tillslut en dieselspridare som inte kostade ungefär lika mycket som dess egen vikt i guld och efter montering så går nu bilen som den ska och jag har fått en erfarenhet som heter … ja kanske duga.