Publicerad den

En ”Maniac” med Stil?

Det är inte bara bilar i mitt liv, även om intresset ligger åt det hållet så skriver jag om annat också

797ba8060dcbb4214eaea6b46e6d1d18

Bland annat hos InStyle.se där jag på samma sätt (eller ok på lite annat sätt då) som här letar efter den där evinnerliga projektbilen som jag inte har råd med.

lamborghini

Ja jag jagar ingen Lamborghini eller Ferrari  direkt utan något som jag terapimässigt kan skruva med och fundera kring .

Efter diverse problem (mc olyckor, dödsfall, förlora jobb få diagnoser ) så blir inte ekonomin riktigt sig själv igen

Så Hjälp? Lovar att jag naturligtvis ska göra mitt bästa att återgälda hjälpen på det sätt som jag nu kan, oavsett om det gäller att ge en massa uppmärksamhet på sociala medier och/eller få hjälpen att synas på bästa största möjliga sätt med dom resurser jag nu har så ställer jag upp.

Så är du bilhandlare/hästhandlare/konnässör/amatör eller bara en hjälpsam själ som vill sponsra så tar jag gärna mot hjälp med öppna armar och ja om du inte själv har så tipsa dom som du ser har nåt som behöver lite omtanke och kärlek mekmässigt

Så var kan jag ge uppmärksamhet?

www.prylparadiset.se www.niccman.se www.instyle.se och till att börja med