Publicerad den

En riktig Multimedia Bil

En riktig Multimedia Bil

Då var det dags att riva lite i gamla lådor och påsar som stått på rätt undanskymda ställen under en tid, som jag skrivit förr så skäms jag lite för att jag inte ännu efter ja vad blir det nu snart 11 månader faktiskt inte har en fungerande stereo i bilen.

carpc

Men nu är jag igång igen och det är inte vilken stereoinstallation som helst utan nu kör vi BilPc i bilen kopplat till min trofasta Alpine IDA X-200 via line In och den snabbt monterade KTX-H100 DSP.

Eftersom jag redan har en skärm monterad i konsolen så har jag 2 funderingar på setup, endera ska jag köra med ett gammalt ITX kort (Epia’s M1000 ) eller så monterar jag en Dell D430 dator med dockningsstation kopplat med Dell s egen billaddare (lutar mot det sista förslaget eftersom dell:en har en dockningsstation som kan monteras)

SOM grafiskt gränssnitt kommer jag att använda RideRunner (se bilden ovan) kopplad med GPS antenn .

Så nu ska Polis SAAB : en bli en riktig Multimedia Bil äntligen för ärligt dom små roadtripparna som jag åkt på med den så har det varit kanske lite väl tyst.

Är samtidigt ute efter att byta ut en del av interiören i bilen, gissa om det är hål efter sk tidigare utrustning i gamla polisbilar .

Så efter lite byte av konsoller plast plus mattor så kanske det här kan bli en trevlig bruksbil ja med lite svetsning och vinterdäck så kanske den fixar den här vintern också

camo

Hade varit trevligt att lägga en sån här lack på den också så den slipper den där nesliga polis stämpeln, har som sagt fått en del sura blickar av med (och mot) trafikanter där ute, för med alla dom antenner som sticker upp där bak och extra ljusen fram så blir den läskigt polis lik och jag vet själv att jag nog hade blivit rätt överdrivet laglydig om något liknande hade glidit upp bakom mig

-Maniac.