Publicerad den

En Smart Asteroid har landat i mitt vardagsrum

Asteroid Smart

Japp just en sån ska in i bilen nu, jo jag vet att Frankenpine’n får hamna i någon annan bil (och jo det finns fler SAAB:ar som jag är intresserad av och gissar var jo hos KvibergsÖverskott)

Men nu ska det in en glödande het Asteroid i Polis SAAB:en.

Så nu ska det fixas lite kul saker för att få det snyggare, jo jag vet att dom kablar som kommer med räcker gott nog, men viss ser det snyggare ut med inbäddade kontakter, i alla fall tycker jag det.

Så det blir en resa till Kjell & Company för att hitta just dessa som ska göra det hela rätt uniformt och uniformt är väl hur det ska vara i en gammal pols kärra eller hur?

Plockar ner lite paneler för att dra allt snyggt i bilen plus att det damp ner en trevlig back kamera idag också (precis i rätt tid) från ebay så det tillsammans med Asteroid Smart back sensorer och en massa annat kul så ska det bli riktigt trevligt.

Har fortfarande kvar skärmen som satt i konsolen innan och den ska få agera media skärm för baksätet.

Vad mer jo Allgon antennen kom också så det ska fixas lite kabel för att plocka in en yttre antenn till det hela för 3G/4G funkar en hel del bättre om just antennen kommer utanför radiostörningsburen som bilkarossen ibland kan fungera som, plus att allgon antennen ser mycket bättre ut än den gamla Polis pinnen som sitter där just nu

Väntar också in en Can-Bus –> Usb konverter från ja du kunde gissa rätt Ebay, för varför ska jag köpa en för strax över 1000 kronor av ett företag utanför Malmö när jag får något liknande för några hundra på Ebay

Jo det sätter lite fart just nu, plus att jag har min Tech-2 ute på annons pga felmeddelanden när den startar (renoveringsobjekt för runt 2000 ett kap för hemma mekaren)