Publicerad den

En bilbyggares dilemma

När man läser bilsport och andra tidningar så verkar det så enkelt, rulla in bilen, kolla in vad som skja göras, bygga…. Nja så enkelt är det inte, för mig utvecklas ofatst ett bygge så här:

Ser ett objekt, får en vision, börjar planera på papper, gör en kostnadsplan , avfärdar kostnadsplanen eftersom frugan tittar grymt och säger nåt om semester, hittar billigare objekt, skaffar objektet (genom köp, byte, eller vändning på obefintliga ekonomiska ramar) Rullar hem den, får utskällning för skrothögen som kommit in på parkeringen ( och förklarar visionen som ingen ser hehehe) börjar cruisa bilskrotar för material (dvs mekaniska lösningar och motordelar) lusläsning av bilforum…..

Det är en process och många gånger så har visionen tagit slut innan det blivit slutresultat, sånt händer. Mazdan har fått nytt liv efter div inbrott mm, den bilen har funnits i 2 år men haft uppehåll pga just 2 st inbrott.

Men det går framåt, både med mondeomanian och mazdan, ny vändning i visionerna så hur det kommer sluta … vet jag inte än hehehehe

bilbygget.se & bil-pc.se uppdateras det just nu kring projketen