Publicerad den

En lång vinter

Eftersom jag inte blivit direkt skrämd av olyckor och fått känna av gemenskapen mellan motorcyklister så blev det att fundera på hur jag skulle fixa mc:n, efter att kolven fått ett hål och jag kört så pass långt så hade även vevpartiet tagit stryk, det innebar att så fort jag bytte kolven och började köra, så skar vevpartiet, mindre kul.

Men nu hade jag börjat på skolan och vips en dag så ramlade studiebidraget in, 2500 kronor (det var klumpsumma på den tiden) och efter en lång studie av Mc-Nytt och Bike tidningarna så hittade jag en motor.

En vacker morgon kallt så det rök ur munnen så knackar det på dörren, och där står lastbilen med lådan, lådan innehållande min motor, gissa om jag nästan slog frivolter.

Med 38 graders feber så störtar jag ut i kallgaraget och påbörjar motorbytet, 6 timmar så var den gamla motorn på golvet, 3 timmar senare nya motorn på plats och startad, 23 grader kallt ute och snö upp till axlarna *ler* det var tider det.

Hela vintern så planerade jag för våren, läste mängdvis med mc tidningar och drömde om en tidig vår, ok så tidig den nu kunde bli där uppe i södra norrland.

April så ställdes hojjen på, och börjades köras så försiktigt det gick på halvt avtinade vägar, och vårterminens pengar kunde slösas på viktigare saker dvs discon och antifrysvätska hehehee.

Nästa –> sommar och skönt