Publicerad den

Flying Dutchman Vindstilla

The Flying Dutchman

Nu sitter jag och väntar, transportstyrelsen handlägger Dutchman projektet så Monster-Mercedes:en fick agera transportmedel upp till Södra delen av Norrland

Flying Dutchman

Naturligtvis så jobbar jag för fullt med att fundera på hur den ska kunna bli bättre än vad den är nu (även om den är fin som den är) så koll efter bodykit mm kan jag inte låta bli att jobba med 🙂

Så Den Flygande Holländaren står kvar och Monster Mercedes:en har gått som en klocka hela vägen.

Ådalens Bildemontering

En gång för länge sedan….

Ja alla historier börjar någonstans, och just min historia började hos Ådalesn Bildemontering det gyllne åren 84/85 om inte min partiella minnesförlust spökar igen

Där lärde Lasse, Torsten Kjell & Torvald mig det grundläggande i att faktiskt se skönheten (och ekonomin) i just bilar och vad man kan göra av dom, och naturligtvis skönheten i gamla klassiker oavsett om det är amerikanska jänkejärn eller om det är nåt så vackert som en klassisk Opel GT som ska renoveras till ursprunksskick (även om mina ideer är mer radikala än just det 🙂 )

Nu när jag är uppe i mina gamla hemtrakter (på rymmen från Helsingborg) så ska jag upp och ta bilder på hur dom växt dom senaste åren, och naturligtvis ge dom den uppmärksamhet som dom nu förtjänar (och mitt innerliga Tack för all hjälp under dom åren jag bodde här uppe)

Kommer också pusha lite för deras BilMuseum i Lunde där en del av deras fantastiska bilskatt ställs ut (som jag rekommenderar att ni tar vägen förbi om Ni är ute på semester )

Så Än en gång Ett stort Tack till Er alla  (Torvald, Torsten, Lasse och Kjell) jag finns alltid på admin (a) motormaniac.se om Ni har nåt ni vill nå ut med till WebbVärlden

Så Flying Dutchman går vidare, Mumien byggs vidare och sommaren står för dörren