Publicerad den

Ford Mustang Drömmar (gnägg är det en Mustang?)

Ford Mustang

Nu när jag är i full gång med planeringen för Ford KaOS projektet så händer det att jag naturligtvis kollar på andra trevliga bilar under Ford paraplyet, och naturligtvis min första drömbil en Ford Mustang

Och jo det var rätt nära att jag faktiskt skulle äga en sån en gång i tiden, det var bara ett minus jag var helt inne på MC på den tiden så pass mycket att jag inte hade haft ork att ta bilkörkort (Min motorhistoria går att läsa hos carmag.se/kåseri för den som vill läsa en krokig bil och mc historia)

I alla fall det här var en Mustang II från 1976 och innanför huven satt en V6:a och växlarna var automatiska bilen var blå och taket i vit vinyl, en garanterad kontrast till den bil jag köpte 6 månader senare (Renault 5 GTL i senapsgult)

Ford Mustang

 

Och nu så bygger jag bil på ett rejält derivat japp en Ford KA, men jag har förhoppningen om att en vacker dag (om jag vattnar den duktigt och ger den sol? ) att den ska kunna bli en riktig Mustang men med en V8 innanför huven.

Just kollat TopGear och ja det ger verkligen en mersmak efter att äntligen äga ett riktigt jänkejärn (eller ok det kanske är åldern )
Ford Mustang

Ja vad vore våra liv utan dom bilar som inspirerat oss från då vi var små, och vad vi gör av det intresset när vi blir äldre.

Jag kanske får lite nya ideer kring designen på KaOS Forden genom att ta en titt på lite Concept bilder, för det är oftast där jag hittar inspirationen för att fortsätta trots kyla regn rusk och avsaknad av garage.

Och till slut kanske det blir något som ger mig ett leende och dig att hajja till, drömbilar och bildrömmar vad vore livet utan dessa

-=Maniac=-