Publicerad den

Ford på längden och Tvären

Jo visst gillar jag Ford, även om jag vet att rost och andra förbannelser  brukar göra livet surt för just dom Fordar jag brukar lägga mina vantar på så finn det en viss kärlek ändå.

Ja förutom då det hänt något riktigt illa som måste repareras omedelbums eller helst redan i går (nån som märkt att såna saker oftast inträffar under väderförhållanden som brukar förknippas med katastrofer, ja ni vet regn, skyfall, snöstorm och allmänt kaos)

Men det finns rätt fina ford bilar också, eller vad sägs om dom här som jag lyckades snubbla över när jag var ute och tog lite väl förtjänt luft idag.

Ford i kubik

 

Och där stod dom som på beställning en röd mustang och en svart Ford KA sida vid sida, ja det är nästan som om det vore arrangerat, och ja jag lovar jag hade hemskt gärna velat äga båda bilarna Mustangen bara för att det är en bil jag drömt om rätt många år, och Ka’n eftersom den ser ut att ha klarat sig från dom stora mängder plåtröta som dess värre mitt eget KaOS projekt drabbats av i mängder.’

2013-10-23 12.20.17

I alla fall blev det trevliga bilder och lite att förgylla tankarna med nu när löven faller av träden och det är dags att krypa in i garagen för att skapa dom där nya roliga bilarna som vi vill att andra ska beundra när solen kommer tillbaka och värmen får upp både humör och temperaturen till nivåer som gör tillvaron lite mer uthärdlig.

2013-10-23 12.20.19

Ska försöka få tummen ur och skriva näta del i mitt kåseri på www.carmag.se också som jag skrivit igår så hade jag hunnit klara av en del av min MC historik och nu är det dags för bilarna att ta plats

Och några bilar har det hunnit bli under alla dom här åren, en hel del Volvo’s men också en stor del av andra .