Publicerad den

Förberedelser inför bilstereo testet

Har fått börja förbereda för testet av Alpine stereon, kände att jag hade lite för lite högtalare i bilen.

Det fattas nämligen högtalare i dörrarna och efter förra Stockholms resan så har jag varit på gång att beställa adapter ringar och montera nåt i dom just nu tomma hålen.

SAK-2501

Så nu är det snart på väg från NetOnNet (tänkte först från brl men med ett pris på 299 för adaptrarna som NetOnNet tar 99 kör är inte reellt) högtalare vet jag inte riktigt vad det blir än, har några gamla GAS som ligger nere i källaren och några Sony, hade varit trevligt med Alpine men ekonomin är begränsad så man tar vad man har (nej man blir inte rik på bloggande )

Håller på att se om jag kan stoppa in Telenor loggan på både bruks & showbilen eftersom det är trevligt att kunna testa deras prylar och med Bil-Pc paketet i bilarna så är möjligheten till uppkoppling helt underbar, uppkopplad när som helst överallt .

telenor_logo

Jag lovade i ett tidigare inlägg att loggan till den som tillfälligt eller permanent hjälper mig med utrustning för att fortsätta mitt skrivande skulle hamna i bloggen, och jag står vid mitt ord.

-=MotorManiac=-