Publicerad den

G3 rusty and lethal

Dags att påbörja berättelsen om Golf 3 :an aka rusty and lethal 🙂

 Bilen på bilden är oskyldig (i det här läget) utan är ett infall av total respektlös lathet,.

Berättelse:

Nytillskottet dyker upp på en Blocket annons (Blocket hell on earth) för 3 veckor sedan då den snabba röda saaben ätit upp ännu en bränslepump (pick and pray gör rätt för sitt namn, aldrig mer beggad bränslepump) och mitt tålamod ligger på bristningsgränsen efter några långa veckors bussåkande och tidiga morgnar.

7000 kr byter ägare och voila den vinröda golfen hamnar på parkeringen trängandes med mina andra biloffer, en lång väntan på ägarbyte (nej jag raggar inte kring avställt) så blir den äntligen laglig….

Nåt jag märker efter nån vecka är att man inte ska köpa en varmkörd bil (misstag nr 1) vid kallstart så leker Golfen rökläggare, inte länge men nog mycket för att det ska vara irriterande, så det lär bli byte av oljetätningar under sommaren, sedan den sedvanliga fusklagningen av rostfläckar och en motortvätt för att dölja viss oljedoft gör att jag knappast ska rekomendera snubben jag köpte den av..

Men nu är det bara att gilla läget så Golfen ska fixas för att bli brukkärra med plus i kanten och SAAB:en ska bli nytt projekt med nytt projektnamn……