Publicerad den

Golf G3 Dust n Bones skitkul

Det var länge sedan jag hade en så pass kul bil som den här Golf G3:an, inte för att den är vacker eller supersnabb, den ryker, den är rostig och tempmätaren leker oftas ”ska jag koka eller kokas” men fasen vad den är kul att köra.

Däcken är slitna och torrspruckna men att relatera till gokart körning är inte långt ifrån den upplevelse som jag känner när jag hamnar bakom ratten på gamle ”Dusty”

Även om det kommer vara ett jäkla jobb att få den här någorlunda salongs-dresserad så är det som det känns idag klart värt det, på önskelistan just nu står DÄCK, ja såna där runda gummipuckar utan sprickor och med mönster skulle inte sitta fel.

Sedan lutar det mot nya högtalare i instrumentbrädan, den här gången äkta 4″ så det inte skallrar när jag gasar på med volymknappen troligen från Mutant nu när jag total dissar Sony.

(jag gillar ha kontakt med dom som jag gör ”Gratis Reklam” för)

I dörrarna kan det bli Mutants 6.5″ och som toppen på det berömda isberget ett par …. Mutant 6×9″ i den förstärkta hatthyllan (Boxade så inte 12″  Stör basgången) ..

Sommar och bilar yesss, mer kommer i nästa veckas veckobrev..