Publicerad den

Göra Bilen "HemTam" Personifiering?

Så då har jobbet att göra bilen lite mera “mig/Oss” påbörjats, för som alltid när det gäller en begagnad bil så vill jag gärna göra mig av med den kvardröjande personligheten av den gamla ägaren, den är ju min nu….

Så det första som åkte ut var… Stereon, en äldre svart tingest som mera såg ut som om den tuggade i sig cd-skivor istället för att spela dom.

Den ersattest med min DEH-P40MP silvrig och elegant gled den in i uttaget *ler* ok ingen jätteprestanda stereo, ska när ekonomin tillåter bytas mot en P88RS men den räcker till just nu.

DEH-40MP

Sedan bar det av till Micro och inhandlades lite “städabort tidigare ägare” utrustning som klädseltvätt (kan verkligen rekomendera SONAX XTREME TEXTIL&ALCANTARA) som verkligen tog bort allt både lukt och fläckar, det kompletterades med Sonax fönsterputs, men sedan så tröt ekonomin så det blev en snabb tur till Ok’s automattvätt och en borstlös spolning men nu är den vacker.. Nästa steg blir en helputsning på gds:en på preem, med diverse produkter från,, ja gissa hahahaha.

20039 87648

Nästa steg är att byta ut Högtalarna, det blir Pioneer 6×9″ back 6.5″ i dörrarna (om du inte har nån billig Kicker transportskada på lager Elvis?)) och 4″ i Instrumentbrädan. Sedan så, näe jag är knappast nöjd än, men resten av Krutet ska läggas på Mazdan som ska bli rullande och fin under den här Våren. Sedan blir det nog mer godis på Brukskärran… HeHeHe