Publicerad den

Här borde det komma…

Här borde det komma ett inspirerande inlägg om hur jag vänder ut och in på min trevliga Alfa Romeo 156, och det borde inflikas massa knepiga lösningar och ett kabelnystan som går till historien.

wpid-wp-1404765092306.jpeg

Det borde också stå en del om hur jag väntar på dörrar som inte varit keliga med någonting när bilen var i händerna på någon föregående ägare.

Ja det borde, men!

Om jag nu ska vara ärlig så är det rätt svårt att vara kreativ när saker på jobbet inte riktigt funkar, dvs känslan av att det inte spelar någon roll vad jag än gör och hur visionerna krymper ihop till något som knappt går att se..

Samtidigt som jag nu försöker driva MotorManiac på bästa sätt (både här och i 2 skepnader på Facebook dsv MotorManiac & Streetrace Sverige)

Så nu jobbar jag på att hitta energin och inspiration igen för att skriva skruvade inlägg om mina eller andras bilar samtidgigt som jag har sökt igenom mina lådor och skåp och hittat lite bra att ha saker .

Så lite tävling på MotorManiac det kan väl aldrig vara fel

Lägger upp lite bilder från Knutstorp Classic så det blir lite mer än bara min Alfa

3353f64e835cae5.jpg 3153f64e7e5457e.jpg 26.jpg 6.jpg

Och jag lovar det kommer bli bättre, för just bilar och Ni där ute är en stor inspirationskälla för mig mitt i allt strul och min mission inför 2015 är att Alfan eller InGear projektet kommer stå klar och att Ni har kunnat hänga med hela den resan som det nu innebär att skapa en bil efter ens egna förutsättningar

Så när jobb Bluesen släpper så kommer planerna och tankarna tillbaka, och det kommer bli som vanligt ett lätt knäppt projekt med en del allvar plus en jäkla massa ironi plus ett inlägg av glimt i ögat, bilar är kul, det plus Ni där ute som håller på med det här oavsett märkesinriktning eller stil