Publicerad den

Harley Davidson

Harley, HD järnhäst kärt barn många namn som man brukar säga.

Harley-Davidson-Logo-300x225

Jag missade Custom by Kent i år, så det blev inte så många bilder men det ska jag väl försöka fixa nu i sommar, så kör du en HD som du tycker borde få lite mer uppmärksamhet skicka några rader så kommer jag förbi och tar lite bilder och snackar lite , alltid trevligt att träffa lite kul nya ansikten plus att skriva om lite andra saker än 4-hjulingar som omväxling 🙂

För det är så jag började en gång i tiden, på 2-hjul och med en 125:a som start

ss125 79

Nej det var inte en H.D 125:a även om jag verkligen sökte rätt intensivt efter just en sån (var inte så vanligt i Sverige direkt) och jo jag har haft en hel hög japanska hojjar genom åren men är imponerad av just kreativiteten hos Er som bygger på just Er vision om hur hojjen ska se ut

terminator_4_bike

Är rätt sugen på att bygga något trevligt själv, och som jag skrivit innan så en trike med en V-Twin som driver den framåt och en design som reflekterar just mig, japp drömmarna är många och plånboken kroniskt tom, men men

right_dyna_trike

Ja kanske inte som den ovanför utan något mera,, ja jag lite sport stuk feta däck och en jäkla massa attityd 🙂

I Helsingborg kan man i helgen se en hel del HD som kör runt, det är en av mc klubbarna som håller en stor fest i utkanten så det blir en massa trevliga design ideer som snurrar runt i stan

Så hur ska du ta kontakt om du vill ha din hoj här..

Fyll i ovanstående formulär (och nej adresser och telefonnummer kommer inte användas för att skicka reklam eller annat) så hör jag av mig

Ha en skön helg

-=Maniac=-