Publicerad den

Höst och planer i kylan

Ja då var det höst igen, och ok det har inte blivit mycket byggt på projekten  för mig den här sommaren, jag får skylla på att det faktiskt inte funnits inspiration för fem öre, ja även om det har blivit körning med bilar som man oftast bara kan drömma om så har jag inte direkt kommit till skott med varken Alfa projekt eller annat.

ferrari-488gtb1

Det har väl varit extremt tomt i plånboken den sista tiden plus att  det inte direkt funnits några sponsorer att få hjälp av så ok jag kan väl delvis skylla på det, och att Huawei:en som jag envisas ratta kring med inte direkt inspirerar till några stordåd när det gäller att bygga bil (det plus att frugan säger nej till att jag gör några större ingrepp i just den bilen) .

Men nu är det höst och det är väl dags att det händer något nytt, även om det kan innebära att min dröm om att bygga Alfa Romeo mest blir en dröm och det rullar in något nytt projekt som är lite billigare och enklare att bygga på.

För det är väl det som gäller nu framåtr, att det ska finnas utrymme att göra något även om det nu innebär att det blir på en enklare plattform.

Bilar tas emot med glädje om Du har något du vill bli av med, jag lovar