Publicerad den

Höstplanering

Höst igen och jag har en plan (som Sickan sa)

Eller har jag nu egentligen det? Känns mest som om jag hoppar mellan idéer fram och tillbaka samtidigt som jag funderar på om jag faktiskt rent allvarligt ska ha 3 bilar som jag jobbar på samtidigt.

Ja det är lite overkill, och svårt att bestämma mig om Volvon eller SAAB:en ska vara bruksbil båda har sina både fördelar och nackdelar, och som det verkar nu så kommer Hyundai:en vara projektet med stort P men som dom som läst den här maniac sidan länge så vet ni att ja saker kan ändras rätt snabbt och jag kan ha ett uppmärksamhetsspann som guldfiskar att verka samlade och planerande om man sedan lägger till att som vanligt så är mina projekt 0 budget projekt så ja då kan det bli spännade eller hur.

Så lite för och nackdelar med brukspulkan.

Fördelar Volvo besiktad bekväm bränslesnål (diesel D5) snabb om det behövs.

Nackdelar: Skatten är enorm, behövs en hel del städning och kärlek, skatten, och inte glömma… skatten

 

Fördel SAAB: Snabb (Aero) bekväm, estetiskt snygg , utrustning

Nackdelar: Ger virveleffekt i tanken när man gasar, sliten (har sällan fått så mycket rostflagor i ögonen som med den bilen, obesiktad (byter bromsrör och försöker hitta oljeläckage på motorn.

 

Dilemma

Det är knappast lätt att bestämma sig just  nu för som alltid när man också håller på med gamla bilar så uppstår det också problem när man minst anar det och som reminder så kan man se tillbaka till i somras när jag lyckades peta på en spridare så den valde att inte vilja vara med längre, ja och oavsett vad man nu tänker så kan jag lova att inte ens Volvo vida var nåt ”vidare” för att hjälpa till med att peka på felet (nej helt plötsligt kunde den inte kommunicera med nåt på bilen.

Men vem vet , ärligt inte ens jag vet vad som ska hända framåt