Publicerad den

Hyundai Däck en evig Fråga/Plåga

Hyundai I30 är inte världens tystaste bil när det gäller vägljud (kupé Ljud?) eller vad man nu säger, och efter att man som jag suttit vid ratten 4 ggr 112 mil så känns det som om det vore dags att byta ut dom slitna puckar som sitter på bilen just nu…

Så vad ska jag testa, vad är tyst och hur påverkar det bilen på ett bra sätt (körmässigt) dvs jag Älskar köra bil och gör det gärna (vet att jag är totalt politiskt inkorrekt där, men talk to the hand?)

Så är Pirelli Bra

hämta (3)

 

Eller Goodyear/Dunlop nåt att satsa på

goodyear-logo

Michelin (ja det hade kanske varit en avbild av mig aka michelingubbe

Michelin

Continental? Låter rätt kontinentalt?

ContinentalLogo

Ja namnen är många kan kanske lägga till nåt som låter som en Finsk mobiltillverkare nästan ja förutom att dom inte blivit uppköpta av Microsoft direkt (nej skulle inte köra på Microsoft Däck, dvs vuid regn så måste däcket boota om?)

hämta (4)

Så däcktest på www.motormaniac.se kan det bli bättre 🙂

Ja som du ser så har jag inte plockat in dom billiga alternativen dvs kina däck och regummerat inte för att jag har något emot detta utan mera att jag har någon känsla sedan mina mc körar dagar att man får lite vad man betalar för, på alla sätt och ja jag tittar på Sommardäck och inga M/S däck då dom inte hör hemma på sommaren på bilen (Mud and Snow även om Svensk sommar kan innehålla mängdvis med just lera)

Så vad funakr bra på en Hyundai I30 hyperdiesel och vilka däck ger körkänslan det lilla extra när man sitter där vid ratten på väg ut mot nya mål i sommarvärmen, japp det ska bli intressant eller Hur?

2014-04-25 17.04.24 (Small)

Och japp extraljusen sitter fortfarande kvar på bästa norrlandsvis för dom hör hemma just där (och får bilen att sticka ut lite i den skånska myllan) dags att köra igen, ska bli trevligt att se vilka däcksäljare som hör av sig

Janne