Publicerad den

Hyundai och tacksamhet

Man ska vara tacksam när man får och fått hjälp, och det är jag helt klart, det som Jonny Tomasson och delplocken har betytt för mig det här året kan jag klart inte förminska, helst då just en av mina 2 bilar behövt en hel del kärlek.

Jag pratar om Hyundai:en som helt plötsligt fått en ny roll i familjen just nu då SAAB:en fått vila i garaget för en period  då den behöver byta en hel del bromsrör plus att den fått ett rätt vanligt SAAB fel, dvs det läcker olja på höger sida så istället för att göra en quick and dirty  så ska det i alla fall bli något ordentligt den här gången.

Samtidigt så har norrlänningen i mig vaknat då jag blivit sugen på en S80 (ja Roger, jag kommer och kollar på den) och till på köpet en diesel, och då struntar jag helt sonika i hur politiskt korrekt man nu ska vara, för ska vi vara ärliga så kommer det väl aldrig vara helt rumsrent i Sverige att köra bil, för så här har det varit så länge jag kan minnas, var man motorintresserad så var man någon typ av outcast i samhället oavsett om du var Knutte, Biker Raggare streetracer …

 

Men i alla fall så ska man tacka dom som hjälper och önska Er alla en riktigt God Jul och förhoppningsvis så kommer jag förbi i mellan dagarna med fika till Jonny och gänget på Thomassons och Roger får besök den 3/1 då det var stängt på Bikeman