Publicerad den

Ingen Probe & Blocket Ångest

Ok annonsen på blocket på Ford Probe’en försvann snabbare än jag hann säga cash, känns lite synd eftersom den var en av dom kärror jag faktiskt kände lite sug efter en jäkla massa tid spenderade på blocket.

Blocket är ett veritabelt h*lv*t* att söka bil på när ekonomin är lika ansträngd som budgeten hos den Irländska regeringen just nu, dvs när siffrorna på kontot inte riktigt motsvarar det  som jag hittar på blocket som skulle kunna vara intressant, nej det mesta verkar mera vara i det här skicket:

Dvs som det brukar stå: Fräsch bil med smärre renoveringsbehov och ”prutare bränns på bål” inga byten…

Hittade min gamla saab på www.thomassonsbilskrot.se känns lite knepigt att se den stå där, lite bårhus känsla nästan.

Annars så börjar jag spela ihop lite mera projekt cash just nu på www.spelparadiset.se atg och Svenska spel är väl där det spelas mest och snart kommer lite teorier som jag använder för mitt spelande där, ligger på en vinst procent på 75% just nu, endast pga att insatserna är lite små just nu som gör att det inte stär nån supra och spökar på parkeringen…

-=Maniac=-