Publicerad den

IronMan Audi & sköna vårtankar

Jag är helt förälskad, i (hyssh inget till min fru) audi R8 , och i filmen IronMan får man verkligen se den från alla vrår och vinklar. Ok att det inte direkt är någon oscar’s film (eller hur aftonbladet?)

51197667ru1

Skulle inte tacka nej direkt till den, men lär få nöja mig med mina tre små rödingar ett tag till.

audi_ironman02_3w

Har bestämt att väcka till liv min gamla audi site igen, under en period som jag körde en vass audi 200 t så reggade jag en se domän som passade ihop med den inriktningen , och vem vet när projekten är klara kanske det blir en audi igen, ok ingen R8 då priset ligger över min förmåga.

Funderar på att fråga Alpine Sverige om ett bra pris på deras demo Huvudenheter, skulle sitta fint inför 3 bils demon i Juli med 3 st syncade alpine enheter som spelar så det dånar.