Publicerad den

Ja vad ska jag ..

Vad ska jag nu plita ner här? När huvudet är lika tomt som plånboken ja då är det inte lätt även om det nu har landat lite prylar som ska in i den infernaliska Alfan så känns det fortfarande som om allt sitter i gröt upp till knäna (Norrländskt ordspråk) och om man nu testar att försöka springa i det så hamnar man rätt snabbt på den berömda näsan .

I går plockade jag till slut i alla fall ut batteriet ur den stackars bilen, den har stått och väntat på det rätt länge nu eftersom jag har lite svårt att bedriva några större mekaniska underverk på parkeringsplatsen (plus att grannarna blänger så surt när jag står där med olja upp till armbågarna)

alfa 156

Som jag nu skrev igår så valde batteriladdaren naturligtvis att ge upp sin existens, så det blev att ta nödplan nr 1 och åka till Biltema för att skaffa en prisbillig pjäs som kan tvinga in lite ström i batteriet.

Intressant på med klämmorna och i med kontakten alla lampor lyser så fint, ja men vänta nu alla lamporna lyser????  det skulle innebära att batteriet är fullt, eller så tomt att laddaren inte riktigt kan hantera hur tomt det nu är….

Sakta men säkert släcks alla indikatorlamporna ungefär som om den laddar ur batteriet och idag så verkar det som om den försöker pressa in lite nytt strömaktigt i batteriet.

Det ver upptäkternas dag igår, innan kylan dök upp så började jag att byta förardörren som föregående ägare lite snyggt hade smekt mot en stolpe eller liknande, men eftersom jag inte hade någon ström i bilen så kunde jag inte fästa fönsterhissen ordentligt så rutan är fixerad, och det har varit vinter, inte riktigt tätt så det hade växt lite grönt i bilen så det blir sanering och planering, Det är vår …..

Någon som har ett garage som jag kan smyga in i en helg i Skåne? Någon?