Publicerad den

Jag behöver en kul bil, några tips?

Det är svårt att hålla inspirationen vid liv när det går troll i möjligheterna att skapa nåt kul, ja jag talar om Alfan

Den kommer bli riktigt trevlig men under tiden som jag lägger ner lite tid och jobb på den så känns det som om det kan finnas utrymme för ett “Busbils projekt” för att hålla mig igång och för att ge Er trevliga läsare något kul att läsa om.

volvo-740

Ja kanske till och med en gammal bakhjulsdriven Volvo skulle kunna få plats bland mina alster, lite för att det är kul att skruva, så just nu så rensar jag mina hyllor på överblivna tekniska prylar för att samla ihop lite pengar för ett till projekt under tiden ..

För ja som jag sagt alfa romeo bygget kommer få ta lite tid, det plus att som det ser ut just nu så kan det bli aktuellt att under byggtiden ta en resa upp till Norrland (mina förfrågningar bland bekanta och på nätet efter en liten garageplats har varit utan någon respons)

Så ett enkelt billigt projekt hade inte suttit fel, så har Du någon bil över som står och tar en massa plats så hör av Dig, allt är av intresse jag lovar.

Maila bil(a)motormaniac.se och tipsa

Det är lite stiltje som sagt, Vallåkra träffen är på gång i Helsingborg men den här gången utan någon MotorManiac på plats då staten behöver mina tjänster i helgen (japp jag kutar i uniform mellan varven också)

Den här sommaren har varit lite speciell och jag vet att det är en hel del av Er där ute som kan känna er lite besvikna på att semester värmen som Vi hade hoppats på dök upp när alla semestrar tagit slut, japp livet är orättvist.

Dags att ta lite bilder i alla fall på Alfan och visa att det händer i alla fall lite och ja det är roligare att titta in här när det händer saker jag vet