Publicerad den

Jag behöver ett projekt- hjälp

Jag behöver en projektbil!!!! Hjälp!

10537311103_cb3c5195d3_b

Ja jag behöver något att skruva med, för just nu så känns det rätt tröstlöst.

Plånboken är tom, och ja det kunde vara bättre så då provar jag ett rop på Hjääääälp..

För mig är mekandet lite terapi, dvs något som drar upp mig ur tristessen och får igång idéer och annat helst nu då jag för fullt rehabiliterar efter att det varit jobbigt ett längre tag (läs att ha förlorat jobbet  få diagnos på känslig personlighet och bipolär samtidigt som morsan blir sjuk och går bort ja det kunde vara bättre lägg sedan på att inte få chansen att jobba igen eftersom ingen vill ha mig suck)

Så om någon vänlig själ har något vrak över som behöver lite kärlek så ja hör av Dig just nu så är allt av intresse, vad kan jag erbjuda tillbaka (för något jag lärt mig genom alla åren är att inget är gratis) ? En massa goodwill dvs den som hjälper kommer synas (är du bilhandlare så kan du få en trevlig massa utrymme och goodwill på sociala medier)

För ärligt just nu går det inte bra….

Kontakta mig nedan så hör jag av mig

[contact-form-7 id=”7222″ title=”Kontaktformulär 1″]

Hjälp? Någon?

Saab, Volvo Ford ja här finns inga fördomar mot bilar gärna något som rullar som har behov av mekanisk kärlek (har lite svårt att svetsa rost då jag står och kommando mekar på en parkering)

Lovar att det garanterat skulle höja kvaliteten på mitt liv just nu, plus få fart på lite av dom där halvknepiga ideer som brukar poppa upp i mitt projekthuvud när jag tittar på ett objekt/projekt

För som jag brukar säga, när drömmarna tar slut så börjar livets klocka sakta men säkert räkna ner för den slutliga utstämplingen på den slutliga stämpelklockan eller hur

Ok Måndagshälsningar från

Janne