Publicerad den

Jag Saknar .. Micro (Bildelar)

Mekonomen fyller 40 och det får mig at tänka faktiskt på något annat, nämligen Micro Bildelar som försvann, och återuppstod som märke på bilkemiska produkter.

micro saab

Jag gillade butikerna, helst under tiden 2007-2009 då jag hade dom som sponsorer (ja det är min bil ovan) butikerna var klart roligare än mekonomen med (om ni minns) alla dom här roliga delarna , luftfilter , spoilervingar, stereo dvs delar som snabbt skulle kunna göra en pseudo Fast n Furious bil av vilken korvmojjs limousine som helst.

Men nu är dom borta och bilhobby’n som var lite extra ljus under den tiden med influenser av just Fast n Furious filmen och som vanligt när man minns trevliga tider så var kvällarna varma, gummiröken tät och bilarna många

Och vem glömmer Micro-Elvis, butikschefen på Micro Butiken på Väla i Helsingborg, alltid med ett stort leende och en massa trevligt att säga.

fnf

Ramona Karlsson hade också Micro som sponsor och jag träffade den här trevliga tjejen på Motormässan i Malmö, ja det var väl enda gången jag hade något gemensamt med 🙂

Jag h bygger fortfarande mina busbilsprojekt men nu så blir det mer att jaga delarna på webb butiker (inte samma sak och inga direkta impulsköp) så livet går vidare , tyvärr utan Micro Butikerna och den 22 maj är det dags för Fast n Furious 6 , men det skriver jag om senare, tror inte den kommer ha samma influerande effekt som den första…

MotorManiac jobbar vidare på BusBil 2013 och vad jag nu ska rulla ut på vägen under varma sommarnätter med, ett projekt som jobbas på med samtidigt som Projekt Maniac Trike…

Teaser:

symbios

-=Maniac=-