Publicerad den

Jag vill ha… En SAAB

Jag vill ha en SAAB

Kommer Ni ihåg när jag pratat om när magin försvinner ur ett projekt? När inspirationen inte riktigt vill finnas där och det är svårt att se skogen för alla träd.

Ja där är jag Nu, Alfa 156 JTD KOmbin har stått och samlat damm under sin kork Ek sedan i Augusti förra året och alla planer är som bortblåsta, ja den går och knackar på som en diesel ska men jag hittar inte ideerna som kändes så rätt när den rullade in.

2014-07-12 16.03.35small

Ok Nu är den damigare än så här men i alla fall jag hittar inte inspirationen plus att jag längtar lite efter en Bensinare och för att vara ännu roligare en SAAB, jag gillar just SAAB så …

Vill Du byta grejor? Finnes en st Alfa Romeo 156 jtd SW (Sportwagoon som nu Alfa kallar sina Kombi’s) byter gärna mot en SAAB av trevlig modell

Eller