Publicerad den

Jon’s Bilar

Det är lätt att bli imponerad över Jon Olsson’s bilar,  eller hur? Oavsett om det är en Audi eller en Lamborghini så lyckas han alltid sticka ut och det är inte bara pga camo lackeringen utan också helheten för vem hade kunnat tänka sig att förutom et skönt lackjobb också plocka på en skidbox på en R8 eller en Lamborghini hur rätt känns inte det 🙂

Bild från Jon Olssons egen hemsida

Och det är inte bara Camo lackering utan sköna bilar som används där färg form och funktion verkligen premieras och naturligtvis så känner jag mig klart avundsjuk för utsikterna att jag själv kommer att ratta en sån här skulle inte bara innebära att jag skulle behöva en omåttlig tur utan också en storvinst hos LeoVegas till och med  .

Men så länge så kan till och med jag få inspiration till att skapa något som liknar fast med enklare medel som Monstret eller något annat kul projekt.

För även om Jag inte direkt kan köra i Gumball med mina kärror så kan jag i alla fall få en känsla från den världen och kanske sticka ut lite.

För med en showlack och ja varför inte en skidbox så skulle även den här vara helt ok, plus eftersom jag gillar fixa till det lilla extra så kan den till och med fås att gå lite fortare än vad folk på gatan skulle kunna tro att en gammal bil skulle kunna prestera.

Tillbaka till Jon Olsson, jag träffade faktiskt på honom hos Koenigsegg när han kom förbi där med resten av Gumball 3000 gänget ok jag kommer ihåg honom men han kommer knappast ihåg en gammal Motormaniac, kul bilkille fantastisk skidåkare som sadlade om från slalom till friåkning , kanske på grund av att det är så pass nära som det kan bli att uppfylla hans barndomsdröm att bli stuntman.

Gillar hans kommentarer om sina bilar där han påpekar att vissa av fordonen knappast är hälsosamma för hans körkort, det kan jag verkligen känna samstämmighet kring.

Trevlig kille med genuint motorintresse och en sjujäkla skidåkare.

 

MotorManiac